Vm-lägret till ända

Så var denna veckas landslagsläger över. Kroppen är aningen sliten men det är väldigt skönt att vara igång på riktigt igen, inte för att uppehållet varade särskilt länge men ändock skönt. 

Senaste dagarnas träning fokuserade på mer intensiv och mjölksyretung träning, många kastintervaller, kortare randoribyten och en hel del shuttles. Jag har i stort sett alltid tillägnat en stor del av mina träningstimmar till just mjölksyraträning, det är en stor del av judon och framförallt viktig för den judostilen jag har. Passen blir, dess höga intensitet till trots, väldigt roliga. Det blir nästan lika delar fysisk och mental träning, kroppen håller ofta längre än vad huvudet gör för folk, det kräver många timmar träning innan det mentala är starkt nog för att använda upp all energi kroppen har att ge. Och shuttles, ja det kan jag (det hade varit väldigt tragiskt om jag spenderade alla timmar på löparbanan och bergen i Korea utan att ha lärt mig något).

Nu börjar terminen imorgon igen, barngrupper ska hållas i, tekniker ska läras ut och mina egna tekniker och situationshantering ska förfinas. Nu kör vi igen! 

/Olle