Vips! Så var även jag i Paris

När jag landar på Charles De Gaulle har det gått tio timmar sedan jag lämnade hemmet imorse. Nej, så långt bort ligger inte Paris men innan jag kunde bege mig till Arlanda var jag tvungen att deltaga på ett seminarium i skolan. Det viktiga lagstiftningsseminariumet som var enda skälet att jag inte flög igår med Emil och Klara. Aningen tråkigt eftersom jag nu landat för sent för att kunna vara med på kvällspasset Judo.

Under förra besöket var det svårt att undkomma hur pass stort Paris är. Visst, jag har varit i både i Tokyo och Seoul men detta är ju Paris. I Europa! Så stora städer ska ju inte finnas här. Jag kan göra mitt bästa denna gång men tvivlar på att jag lyckas undvika uppleva hur djävla mycket större Paris är när bagaget ska kånkas på genom de sjuttioelva kommande bytena.

Jag har åtminstone lyckats ta mig till rätt stad på egen hand, nu återstår att se huruvida jag kan reprisera min framgång och hitta rätt lägenhet. Dessutom är jag, gnället till trots, inte det minsta brydd av oangelägenheterna för jag är i Paris för att träna Judo en vecka. Det du!
/Olle