Vejle, tak for allt

Danmark idag, i morn och tillbaka i Stockholm på onsdag. Innan landslagslägret i Uppsala på fredag. Haha, mycket resande blir det.

Jag och Emil tävlade alltså i Matsumae Cup i Vejle både i lördags och söndags där vi slutade 2:a samt 3:a i juniorklassen u21, men blev oplacerade i seniorklassen. Man kan ju säga att vi var rätt trötta i söndags kväll, och ännu tröttare nu när tävlingen följs upp med träningsläger. 
Men kan ju bara prata för mig själv när jag säger att det känns bra, trots förlusterna. Juniortiden kan nog bli en bra period för mig. Detta är ju trots allt första året, som inleddes för knappt åtta veckor sen :)

Matsumae Cup var grymt bra och då syftar jag inte bara på prispengarna man fick (för ovanlighetens skull !) utan rent judomässigt har det varit grymt. Bra folk, en busslast med duktiga japaner, många att möta och träna med. Och sedan bra matcher av alla oss tre ifrån Stockholms JK – Linus Wiik, Emil och
/klara.