Vad händer här näst?

Ja? Vad händer de sista veckorna innan (och efter) jag tar studenten och alla andra går på sommarlov?

Jo, under helgen som kommer är det de nordiska mästerskapen i Finland dit jag, Olle och Klara ska åka. Olle åker för att försvara sitt guld från förra året och jag åker för att ta två guld istället för två silver som jag tog förra året. Klara, som har lite problem med sina fötter för tillfället, ska åka dit för att förhoppningsvis fortsätta sin fina form från danmark bland annat för att ta sitt första NM guld i helgen!

Efter NM kommer en annan stor svensk tävling nämligen Budo Nord Cup i Lund. Tävlingen är till för ungdom och junior så Olle är för gammal för att delta men jag och Klara ska ner och visa vad vi går för.

Vid Budo Nord är det även ett anslutande läger där Olle nog kommer ta några pass för att spöa juniorer, det kan vara bra träning att bara kasta folk i ett par dagar ibland också :-)

När vi har vunnit de tävlingarna, förhoppningsvis :), väntar Trolleträffen.

En mindre Svensk tävling som faktiskt är otroligt bra arrangerad. Där kommer vi främst vara coacher åt barnen och ungdomarna från Stockholms Judoklubb.

Men det tar inte slut där, för efter min student åker vi till Holland för att tävla på en ganska stor tävling.

Vi kommer fortsätta träna hårt för att kunna göra så bra ifrån oss som möjligt på de kommande tävlingarna, det är bara att hålla tummarna!