Tuffa dagar i Minsk

Så har tredje träningsdagen kommit till ända för oss här på OTC-lägret i Minsk.
Dagarna har börjat vid 8 med löpning följt av Judo vid 11 och 17. Som ofta är fallet på läger som detta utvecklas formen, trots den stora träningsmängden, till det bättre för varje pass. Nästan som om man växer in i sparringen.

För egen del har jag haft en liten men tuff skara av riktigt bra killar att köra med. Högst värderas bytena med den kanadensiska OS-trean och Iraniern jag blev diskad mot i Korea, som jag för övrigt lyckats ta revansch mot.

Sedan NM för två veckor sedan har jag lite småskador jag dras med. Ledbandsfästet i knät som fick sig en törn är fortfarande svullet och utgör ett visst hinder i min Judo. Även armbågen som varierat mellan en smärre irritation till ett större problem ger känningar, lyckligtvis ska jag röntga den när jag väl är tillbaka hemma.