Tävlingsdag i Prag och Nymburk

Så, 4 matcher blev det igår. 2 vinster och 2 förluster. Ändå helnöjd med min insats, jag körde aggressiv och varierad judo och jag kände mig framförallt stark och dominant på mattan! Båda mina tjer jag förlorade mot var även denna gång i match om bronset varav den ena förlorade med 1 sek kvar och den andra vann. Suck – inte igen!
Det ska ju vara jag där och ändå snubblar jag även denna gång lite innan målsnöret. Men jag ska ta det positivt. Med mina två 9:nde placeringar och en 5:e placering kanske jag snart snubblar på målsnöret istället!

Det är rätt så skönt när man ser sina framsteg så klart, med åtminstone placeringar och min klättring på rankingen! Ja, just nu så är jag nr 75 på världsrankingen! Yey mig. Sakta, men säkert, kommer jag.

Just nu så befinner jag mig i Nymburk, även detta i Tjeckien för träningsläger! Dock så fick jag en liten smäll på knät igår så det har svullnat upp och jag har fått gå med linda hela dan igår och idag. Men allt går ju att tejpa! Så det är precis det jag ska göra och ta det lite försiktigt på träningen ikväll!

För att avsluta detta bifogar jag lite bilder från vår sightseeing i Prag igår och även en smått besviken Klara och Ida efter gårdagens tävling. Även Ida körde på bra igår, men förlorade mot hon som kom 2:a.
/klara