Tävlings rapport i venray del 1

Då var flickor u18 -63 klara för idag och jag slutade som 5:a med två vinster och två förluster. Vinsterna var mot en holländska och den engelska landslagstjejen i -63. Inte så mycket att säga mer än att jag vann första på fasthållning och dominerade sedan andra matchen i greppningen så jag vann där på två varningar.

Sedan var det semi mot en hollänska jag mött tidigare och både vunnit & förlorat mot.. Iallafall så förlorade jag nu med 1 varning och gick vidare till bronsmatch där jag körde mot en till holländska och ställde mig i vänster de sista 15 sekunderna så hon fick in en yoko.

5:a av 33 tjejer! Helt okej i jämförelse med vad jag gjort i början av året. Och även fast jag är väldigt besviken på mitt presterande i semifinalen så går det ju oundvikligen uppåt! Nu är det bara att vänta in Emils matcher som startar 15:15 och heja på honom!

/klara