Sverige är underbart

Just nu sitter jag i bilen på väg hem från Skavsta efter ett två veckor långt läger i Polen och jag kan ju redan nu säga att jag är helt överlycklig över att nästan vara hemma.

Träningslägret inkluderade en del sparring med polska landslaget där bland annat ungdoms-EM-tvåan i -57 kg (klassen under mig ) var med. Så en del byten med henne blev det!

 

Förutom alla judopassen har jag sprungigt 5 km varje morgon vid 6 och den bästa tiden jag till slut fick på rundan blev 26 minuter. Inte det sämsta jag gjort iallafall :) Utöver det var det också ett pass om dagen med att "dra slangar", då man står på stranden i 30 graders hetta och drar i gummiband. 10 olika övningar i 5 minuter var.

 

Det har varigt ett skitkul läger och även om det nog var sista gången jag åktre till Polen-lägret så var det givande! Jag säger redan hej till Danmark nästa sommar!!
/klara

PS Hann inte med att fota så mycket mer än morgonrundan vi tog en dag vid 5... Och ja, en efterbild från lägret...