Spontan tävla är ju det roligare alternativet en lördag

Lördag idag alltså så jag tog min väska tryckte ner min adidas gi och drog till noisy-le-grand stax utanför paris för att tävla i en liten regional tävling. Eftersom att det är europa cupen i malaga snart var det ändå en bra grej att göra kännde jag. Alltid bra att få slita lite aggresivt i andra tjejer, sånnt är ju kul!
Jag körde alltså i 63 och började dagen mot en tjej som var säkert 1 huvud längre än mig.. måste erkänna att jag blev lite ställd haha, men jag lyckades ändå tagga till riktigt bra och enligt mig var det faktist dagens prestation när jag fick in ett höftkast som jag vann matchen på! Även då min semifinal gick på total tiden 20 (?!?) Minuter. Så ni kan ju bara fatta villket schysst höftkast det blev (Bra klara)! i finalen fick jag dock spö, finns inte så mycket annat att säga. Blev kastad i början av matchen och jag kunde inte greppa mig in igen även fast jag tyckte att försöken var helt okej så får jag tyvär även denna gång massor att ta hem och jobba på!

Ska vi snacka lite priser då? Som silver medaljör här i paris på en regional tävling får man
1 stycke väska
1 stycke buckla
1 ljus hållare/burk?
en fet smäll i ansiktet
Och blommor. 
Medaljerna sparar de till de nationella mästerskapen dock... så lär väll på ställa upp där snart, lite mindre jobbigt att ta hem till mamma tänker jag.

På tal om livet så måste jag bara berätta om klubben i bellevil som jag tränar hos! Jag vet att jag redan är lite färgad då jag lärt mig gilla fransk judo ut över det vanliga men denna klubb är riktigt trevlig! (och bra såklart. Sjukaste teknik hacksen i mitt liv) Alla värkar gilla varandra och de har tagit in mig på ett sätt jag värkligen uppskattar. Däremot så kan ju ingen här i frankrike mitt efternamn så tänkte byta till Mattisson för att underlätta för dom. Men även efter en hel kväll av gnällande på Mattissons fotsvep så känner jag mig alltid riktigt glad och peppad när jag sitter påväg hem till mitt studentrum igen! Idag tillexempel var alla stöttande, gav mig tips och hejade även fast jag är relativt ny. Stockholm, jag är ledsen men smått kär i paris är jag.

Det är lite roligt att man ofta när man ska göra något nytt funderar över de som kan gå fel när det nästan alltid löser sig.

Ja men vi hörs snart igen då!! Kul att det ändå är några av er som är lite nyfikna på mitt liv!
// Klara Mattisson