Sommaren förlängs i Bratislava

Efter en flygresa på två timmar landade jag i Wien. Klockan var nio vilket innebär att jag var inne på min femte restimme sen resans avstamp mot Arlanda. Som boende på det oficiella tävlingshotellet brukar transport till och från flygplatsen erbjudas av arrangörerna, som i mitt fall uppenbarligen uteblev. Med oöverträffad charm lyckades jag däremot anskaffa mig en plats hos isralelerna vars plan landade en kvart efter mitt.

Här i Bratislava är det varmt. Som Stockholm för en månad sen. Efter ackrediteringen sitter jag nu på hotellrummet, inrett i sedvanligt asketiskt utförande, och planerar en tupplur inför kvällens dragning och middag. Imorgon börjar de lättare viktklasserna likväl invägningen för min klass senare på kvällen. Viktmässigt ligger jag bra till, det känns mycket bättre i kroppen vikten planeras på ett sådant vis att jag kan äta ordentligt så pass nära inpå invägningen till skillnad från bastande timmarna innan jag kliver upp på vågen.

/Olle