Som Tåget!

De senaste tjugofyra timmarna har varit galet roliga för min del!
Från att träna för David Douillet, en av världens mest meriterade judokas genom tiderna (med 2 OS guld, 1 OS brons och 4 VM guld), till att få hänga med Benoit (Teddy Riners förre tränare) på hans möte med Franska judoförbundets direktör om planer inför de Olympiska Spelen 2024 som hålls i Paris.
Här vill jag skryta lite med att jag faktiskt förstod tillräckligt mycket franska för att förstå någorlunda vad de pratade om. Jag kunde till och med slänga in mitt franska skratt vid rätt tillfälle, ni vet det där kända "håhåhåå" ljudet fransmän säger när det ser en fin fransyska gå förbi dem med en ännu finare baguette i famnen. 

Så två otroligt lärorika upplevelser på 24 timmar där jag också hann med att klämma in 5 träningspass samtidigt som jag träffat riktigt häftiga människor. 
 

Solen skiner i Paris och jag känner mig riktigt nöjd med tillvaron. Just nu kan jag inte tänka mig att vara någon annanstans.
Stegen jag tar i min utveckling, judomässigt och mentalt håller en riktigt skön riktning:
Framåt.
 

Att påstå att allt går på räls är kanske att förhasta sig lite, man måste ge sin utveckling tid, men med stora kliv känner jag att jag är på helt rätt väg.

/Emil