Sm och vidare

Jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva om SM eller hur jag skulle skriva det heller, jag hade helst sluppit tänka på det överhuvudtaget..
Jag är så otroligt besviken på mig själv och min prestation, detta är det absolut sämsta jag gjort på en tävling på över 5 år. Jag har aldrig tidigare inte placerat mig på ett SM, inte sen jag gick från u15 och bara detta faktum tar ganska hårt på mig.
Speciellt då när upptakten till sm känts bra och inte bara det utan jag var så otroligt taggad på tävlingsdagen och uppvärmningen i lördags kändes som dagen inte kunde gå mot annat än final.. Istället föll jag första matchen och lyckades ändå ta mig till brons där det också blev förlust.

Men all den investerad tid i detta ska fan inte gå till spillo öven en jävla helg! Jag må vara ledsen nu och inte se meningen med detta längre, men jag har inte modet att ge upp än. Jag ska göra lite ändringar av mitt träningsupplägg och fortsätta nöta på alla dessa träningar jag har kvar innan jag ens är i närheten av mina mål.

Jag vet att jag kan och ska kunna bättre.. Men jag antar att det var det där "ska" som påverkat mig lite för mycket.
/klara