SM i Älvsjö

Ja, efter SM i Haninge kan man väl säga att vi Mattssons tog med oss delar av SM hem till Älvsjö! Både jag och Emil vann våra vardera klasser och blev svenska mästare! Olle förlorade finalen och blev 2:a, inte helt fel det heller.. Även om han blev besviken är det inte de sämsta som kunde hända.
Lördagen kändes bra, men lång och seg till en början, eftersom jag inte började förrän klockan 4. Men efter en bra uppvärmning och lite avkoppling innan första matchen kände jag mig lugn och fokuserad resten av dagen och det gick ju vägen :)
3 matcher vann jag på ippon, 1 på wazari och 1 på shido.. Helt okej enligt mig.
Det var ju helt klart superkul att vinna och så, men ärligt så kändes det nog så bra att ha all support runt omkring sig. Från Olle, Emil, Robert och våra små supporters från Stockholms judoklubb som sprang runt i hallen!
Slutligen vill jag säga tack till alla som var och kollade, superkul med stämningen och era snälla rop och hejande!
Och sist, men inte minst, grattis till alla våra duktiga ungdomar som kämpade på Södra Judo Open vid sidan av SM! Riktigt roligt att se hur vissa av dom utvecklas.
/klara