Sm-brons, osv

Så var alltså Junior-SM över för min del och en tredje plats blev det. Ärligt talat är jag besviken och lite ledsen eftersom jag förlorade semifinalen, så nära men så långt ifrån. Vad är det man säger? " Back to the drawing board" och "sånt är livet", antar jag. Annars gick resterande matcher grymt. Jag kände mig stark, attackvillig och väldigt stabil. Känns som om jag hittat ett sätt att fightas på jag är både nöjd med och kan fortsätta utveckla.
Emil gjorde ett utmärkt jobb som min och Linus coach. Emil hade själv ingen att möta eftersom de är få killar som är 2 meter långa och i just -100 klasserna. Synd, för om han fått slåss om ett guld hade han kunnat ta fyra raka Junior-SM-guld, vilket hade varit ointagligt (eftersom åldersklassen ändrades precis efter Emils första juionr-guld, får han fyra år som junior - vi andra bara tre).

Sedan måste vi förstås även gratta Axel (en av killarna i klubben) som blev svensk u-18 mästare i -50 klassen!! Grattis och riktigt bra jobbat :)
/klara