Skadad badkruka

Nej nej nej. Jag är inte en badkruka, trots vad mitt upprepade nekande till Emils tjat om havsbad men skadad, ja det är jag. Armbågen fick sig tyvärr en smäll på dagens sista sparringpass vilket är väldigt opassande inför nästa veckas mästerskap men jag tror den hinner repa sig någolunda tills dess.

Utöver judo två gånger om dan sker inte så mycket annat, tiden mellan passen fylls mestadels av hotellets buffémat. Det är väldigt fint väder här i Malaga, särskilt med tanke på att det är november, men det kommer med största sannolikhet att märkas när vi landar på Arlanda med likblek hud att vi sysslar med en inomhussport och att lysrör inte välsignar en med samma gyllenbruna effekt.

Solskygghet är ett litet pris att betala. Hela veckan har både jag och Emil fått sparra med motstånd i världsklass, i jämförelse ter sig solbränna ganska överskattat.

Nu gäller det för mig att kurera armbågen bäst jag kan vilket inte är någon större utmaning med Dr. Janet Mattssons hjälp. Ännu viktigare är däremot att fortsätta lova Emil att bada vid ett senare tillfälle tills vi sitter på planet hem.
/Olle