Sista hemresan, för detta år

Tåg, tåg, tåg, buss, tåg, buss, flyg. Nej, det är ingen gåta eller värdelös rebus utan dagens resplan. Men, vad gör man inte för billiga flygresor?

Det var synd att det inte gick vägen för Emil, särskilt då vi adresserade just de saker som inte fungerade för honom på U-23 EM men som olyckligtvis även var med honom pp mattan under gårdagen. Emil kan bättre, ingen är mer medveten om det just nu än honom, vilket jag är säker visar sig under 2018 i resultatlistan.

Ack och ve är frestande att säga i dessa lägen men knappast möjligt efter Joakim Dvärbys insats. Ippon efter Ippon gick Jocke fram, oavsett om bronsmedaljören från VM 2014 eller nuvarande världsettan stod i vägen. I finalen väntade ryssen Zankishiev, EM-trea från i våras, som tyvärr inte gav vika. Starten var tuff då Jocke tidigt fick två varningar mot sig men allteftersom matchen gick kom han bättre in i matchen och kom i slutet av matchen med en attack som fick mig att vrida mig på coachstolen.

Kvällen avslutade vi med 150 bitar sushi vilket, Jocke bjöd på. Vilket, oavsett finalens resultat gör honom en riktig vinnare.
/Olle