Silver, guld, silver.

I år, 2014, anordnades Nordiska Mästerskapen för femtionde gången. Denna gång i Finland. Över två dagar blev ett antal judoka nordiska mästare i ungdoms-, junior-, senior- och veteranklasserna. För familjen Mattssons del slutade mästerskapet med ett ungdomssilver, juniorguld och seniorsilver för Klara, Emil och mig respektive.

I min klass, Herrar -81kg gick jag tre matcher då jag på grund av lottningen stod över första. Första matchen såväl som semifinalen blev två snabba affärer, semifinalen avgjordes inom den första minuten på en kontring. Finalen däremot gick vägen som matcherna innan, det slutade med att jag erhöll fyra varningar pch därav diskad efter att ha jagat efter en poäng i nästan fyra minuter. Väldigt tråkigt, att vinna NM för andra året i rad hade inte varit helt fel.