Säsongen slutar, nästan...

I helgen höll vi på Stockholm i ett graderingsläger för att avsluta året. Jag, Olle och Klara är ju alla tränare på vardagarna så vi var med som tränare och höll i lägret där fler än 50 barn deltog!

Det var otroligt kul att se barnen visa det vi har gått igenom under terminen, att se att de kan och har tagit åt sig det vi tränat på. 
Att man ger tillbaka till de som är yngre, de som vill är en av de saker som gör att vi älskar judon. Vi har fått/får hjälp av så många, människor som investerar tid och energi i oss för att hjälpa oss utvecklas och en sak man kan göra för att hedra den vänligheten är genom att föra det vidare. Genom att ta det man lärt sig och som man gjort till sitt eget för att ge det till någon annan är inte bara kul utan också utvecklande för en själv. 

För mig och Klara börjar nu uppbyggnaden inför nästa års stora tävlingar men för Olle väntar ytterliggare en tävling denna helg. Han ska som sagt vara med på Lag-EM! Olle kommer tävla för SPIF judoklubb och vi kommer sitta klistrade framför datorn för att kolla på deras matcher man kan se online, nu vet du också hur din helg kommer se ut ;)

Tack till alla barn som kom till lägret och gjorde vår helg och tack till alla föräldrar som har varit väldigt trevliga under terminens gång, som vanligt :)
/Emil