Prag, Nymburk och Berlin – check!

Nu är äntligen sista träningen från juniorlandslagets två veckor långa runtresande i Europa gjord! Jag måste tyvärr erkänna att jag blev lite sliten här i slutet av lägret i Berlin men jag tycker det är ganska lätta att förlåta då det varit minst två träningspass om dagen i snart två veckor.
Många bra och dåliga byten har det blivit, men man lär sig av alla! Viktigt att komma ihåg att alla judostilar är olika och vissa passar en sämre och andra bättre, men man måste ha kört mot alla för att veta hur man ska köra över dom!

Just nu sitter vi på hotellet i Berlin och väntar på bussen till flyget som går 14;00 ich då är jag i sverige igen 18:30 för att två dagar senare åka på läger i Finland.. Ja, det slutar aldrig, haha. Jag har dock haft sjukt kul på denna resa och även fast de varit jobbigt för kroppen och för huvet har de varit otroligt skönt att hänga med alla i laget! Detta är väll sånt man kommer ihåg när man är gammal, tror jag ;)

// klara!!

JUST DET! Jag träffade världens coolaste manliga judoka i Nymburk! Lukas Krpalek från -100 kiloklassen som ska till OS nu var där och lekte lite med oss juniorer.. Jag blev kär, kan jag säga, han är så cool och så stor.. Minst 2 meter i diameter.. Han är alltså sjukt krallig!