Polen är nu klart för denna sommar!

Suck.. 
Ännu en Europacup och en förlust i första matchen.. Denna gång mot en polska som jag tidigare mött under Wroclaw open förra oktober och då vann över. Jag vet ärligt inte riktigt vad som gick snett här.. 
Jag hade en superlottning med en tjej jag tidigare mött, en riktigt bra uppladdning samt en super skönt litet gäng med svenskar bakom mig men ändå. Samma utgång som förut. 

Det är gånger som dessa man riktigt uppskattar sina smått galna föräldrar som samtidigt då de lagt ner denna tid och sina pengar i detta har en sådan inställning till oss, våran judo och våra förluster att, för att citera dom då " upp på't igen, allt går upp och ner ibland".
Vill även visa min uppskattning till alla sponsorer som gör detta möjligt, vi i Mattsson-klanen skulle inte kunna få åka iväg och ta emot den här graden av kvalitets spö utan er. Verkligen tack så hemskt mycket till er! 
Och även till Ulf Lindblom, vår kära chefstränare, som reser Europa runt med oss. 

Annat än de körde jag även Europacupslägret efteråt då jag körde 4 pass randori och mötte ett gäng riktigt duktiga tjejer. Ca 50 byten körde jag och kan ju säga att så här i efterhand är man rätt skör i nacken då de skaver från dräkten så fort motståndaren greppar i en.

Ska bli skönt att komma hem nu även då dessa 6 dagar har varit sjukt givande och kul.
//klara