Och ett till

Ja, det blev ett silver till mig också.
Tråkigt nog så kan jag inte på något sätt hålla med om hur min finalmatch slutade här nere i Lund. När jag har frågat vad andra tycker har de också konstaterat att det var min match fullständigt.
Jag hade en mardrömsmatch domarmässigt och min motståndare fick inte en varning fastän han; sprang av mattan, gjorde flera dåliga attacker, gjorde en "björnkram" (otillåtet grepp), satte sig ner, drack vatten under matchen och värst av allt så fick jag inga poäng på mina solklara kast där han 2 ggr landar rakt på rygg.
Det suger och jag blev less medans Olle blev arg (vilket han fortfarande är) över domarnas insats.
Så jag kan konstatera att jag fick ett silver då jag förlorade mot domarna, en match som man inte ens kan vinna genom att kasta ippon tydligen.

Nu väntar ett läger där jag och Olle inte har så mycket att hämta men ett läget som är viktigt för Klara och vår lillebror Ville som är med här nere.
/Emil