Nationella idrottsinstitutet

Vips så blev det lördag! Trots att det varit intensivt har veckan passerat makalöst snabbt. Under gårdagskvällen hade vi vårt sista sparringpass så vi ägnade denna morgon åt teknikträning. Vi var ensamma på tekniken vilket, utöver min och Emils storleksskillnad inte är några problem. Det blir snarare bättre då all tid spenderas på oss till fullo, varje liten detalj.

Tidiga träningar innebär ofta ingen frukost förrän efter passet vilket kom som en skänk från valfri fiktiv entitet vid 9 efter att vi gått upp 6. Första gången vi var här fick vi tidigt reda på att den franska frukosten inte hade mycket att erbjuda utöver kaffe och croisssants, en lärdom som haft direkta praktiska implikationer. Vi beställde mycket frukost är min poäng... ;)

Efter vår bastanta frukost blev vi inbjudna till det nationella idrrottsinstitutet (INSEP) där vi passade på att träna lite till, spänst och rörlighet denna gång. Institutet är enormt och trots att vi spenderade en stor del av vår tid att besöka de olika hallarna återstod mycket att se när vi begav oss tillbaka till Porte de Orléans.

/Olle