Mina strumpor?!?

Jag måste bara börja detta inlägg med att uttrycka hur trött jag är på mig själv att jag alltid lyckas tappa bort mina strumpor på alla judoevent jag någonsin varit på. Tills idag...
Idag för första gången snodde någon mina strumpor. Under hela dagen hade jag dem brevid min matta jag körde på eller på mina fötter. Men även fast jag trodde jag lyckats hålla koll på detta par strumpor försvann dom ändå efter sista matchen i senior då jag kört mot en litauiska. Samma litauiska mötte jag även i juniorklassen.
Jag förlorade båda gångerna även om jag tyckte att matchen i junior skulle gått till mig. Matchen gick till golden score där hon kastade mig, helt fair men i den ordinarie matchtiden hade jag ett kast som skulle blivit poäng – en yoko (ord från huvuddomaren för övrigt) men de var försent att ändra det... Så idag blev det ett silver och ett brons för Klara Mattsson!
Jag är ändå rätt nöjd eftersom jag kastade minst 1 gång alla matchen och drog igenom kasten! Något jag har VÄLDIGT svårt för.
Axel och Linus som var med lyckade också knipa varsitt brons i u21. Så bronsplatstrion här i Finland gör sig redo för två träningar i morgon innan hemfärd.
Hursomhelst är dagen slutsats att jag tror litauiskan kan ha snott mina strumpor då hon ett upprepat antal gånger mellan de att vi mötts i junior tills de att vi möttes i senior sneglade på mig. Jag är helt hundra på att det var mina strumpor hon ville ha och inget annat... Jag ska iallafall ha tillbaka mina strumpor nästa gång vi möts, tillsammans med min yoko-vinst!
/klara