Matsumae cup!

Emil brons, ville brons olle match om brons och lilla klara 2 förluster.

Nja de klingar inte så skönt i mina öron iallafall.. jag vaknade tidigare än vanligt var otroligt taggad, var till och med tvungen att ta en promenad genom ett slumrande vejle och lugna mig, Så taggad var jag. Vi anlände till hallen och jag värmde med hjälp av ville och olle (bara för att få lite tyngd i greppningen... man kan tro att ville inte får någon mat hemma ibland nämligen).

MATCH 1
Mot en finska jag tidigare mött. Stadig vänstergreppare. Helt ok inledning jag greppar kommer med lite attacker men inget märkvärdigt eller spektakulärt händer. Vi båda får varsin shido för att vi inte greppar tillräckligt. Fine, händer ofta de följande 2 var ingarna händer däremot inte mig lika ofta. Jag har en liten rolig tell innan jag börjar mina greppningar. Ofta när tjejerna kommer emot mig flr att greppa mig i slaget rakt på rör jag mig mot vänster, vinklar kroppen och slår bort handen för att sedan fortsätta greppningen. Händer rätt ofta. Denna gång däremot fick jag 2 shido till för just detta.. då jag tror att dommarna menar på att jag inte vill greppa (brukar straffas med shido) får jag därför varning. Jaja bara att ta antar jag. Hon vinner och jag får köra återkval mot en danska jag också tidigare mött på europa cupen i malaga bland annat.
Super kul match. Vi kör båda bra och de slutar tyvärr med att hon får mig på ett riktigt vältajmat kast o golden. Faktisk inte så mycket mer att säga om det haha. Jag blev överaskad! Och det är även denna match jag tar med mig hem.

Jajjajajajajajjaja bara att suga upp och gå vidare. Jag är ju självklart lite bäsvärad just nu men kan ju iallafall slicka mina sår i en av världens finaste huvudstäder.
Tjingeling

Klara