Lägesuppdatering från Paris

Jag kan ju börja detta inlägget med att säga att jag faktiskt mår bra och överlevt de senaste dagarna och att jag har fullt upp med judon! Varenda dag kan jag om jag vill (klart jag vill) träna judo! Något som jag inte alls tar lätt på. Från otroligt bra sparring på institutet till teknikträning i belleville och som en extra liten motivering brukar jag köra lite skojjudo på söndagar och får då lite mer egen teknikträning.
Dessurom är det just nu upptakt till de franska mästerskapen så de flesta tjejerna som tränar på Incep har kommit för att få ny sparring på just institutet! Så jag vet inte om ni har koll på instagram, men!, jag har fått väldigt mycket spö de senaste sparringpassen villket som har varigt både bra och dåligt men när man känner sig lite nere är det alltid skönt att telefonen faktiskt funkar så man kan ringa hem och gnälla lite.. ärligt talat så händer det mer än jag gärna skulle medge. Förhoppningsvis är väl detta sånt som gör en bättre.. det har folk iallafall sagt
För övrigt prövade jag på lite boxning i söndags efter ett av skojpassen! Oootroligt roligt fast då jag egentligen inte alls är bra på att slåss.. ni kan fråga de jag brukar sparras med när jag väl är på nacka dojo och kör lite ju jutsu. Hela den där slå folk i ansiket grejen skrämmer mig som har regler som skyddar mot snnt så när de väl ska slå mig brukar jag hoppa undan och sen komma på att de va ju en kontring jag skulle göra där... hur som kan ni ju som ett litet tips hålla koll på instagram där jag kommer uppdatera ganska mycket nu de kommande veckorna härifrån paris!!

Ha det bra
Klara