Klaras sm och lite glömda bilder

Ett gäng från stockholm åkte som sagt för en vecka sedan ner till borås för att delta i senior sm och mer än att det blev en super roligt och väldigt lyckad resa behöver jag inte säga, utan ni är väll här för erat super passionerade judo intresse och för att läsa hur mina matcher gick mer spefifikt än att jag kom 3:a ;)

I första matchen var jag helt övertaggad då jag mött min motståndare tidigare tjejen tidigare och förlorat! Men istället så vann jag denna gång genom att göra ett armlås i mattan efter ca 1 minut.

Andra matchen kördes mot en mycke bättre och rutinerad senior där jag själv åkte på ett armlås eftet halva matchen dock måste jag säga att de känndes väldigt bra då jag var all in helatiden och höll inte tillbaka en droppe.. 3:dje och sista matchen i min grupp vann jag fast på fasthållning i slutsekundrarna.. Riktigt jobbigt match med tanke på den geomkörare jag fått innan.

Och eftersom att jag gick som 2:a ut ur min grupp fick jag möta den andra gruppens 1:a I semin och det blev en till överlägsen och rutinerad senior tjej.

Jag förlorade där också efter halva matchen men på kast.. En ganska snyggt sådant också villken gör att de svider lite extra. Hällre förlorar jag ju med lite marginal än stor!

Jaja en 3:dje placering på mitt första senior sm och med tanke på att jag inte ens är förstår junior.. Tycker jag nog att det var ganska bra!

/klara