Klara laddar i Kinnekullebacken

Ni kanske undrar lite hur man laddar upp som bäst inför en Europacup? Jo, man spenderar en helg i Götene med Amanda Håkansson (en kompis och träningskamrat från landslaget). Under denna helg har vi gymmat, kört 2 judopass, sprungit i kinnekullebacken och cyklat runt hela backen och i skogen så offroad man kan komma..
Det har varit superkul och samtidigt bra träning.. Mina ben är ju förövrigt helt döda och kommer antagligen vara några dar fram över. Men det är bara att tacka och bocka åt Amanda & hennes familj som tagit emot mig och varit supertrevliga!! Tackar ;)

Men på måndag är jag tillbaka i Stockholm och ska köra några judopass och lite löpning innan Polen på fredag! Sedan är det endast lov fram till den 8 agusti då det är NCJC (nordic capital judo challenge) där jag precis som förra året är med och tävlar för Stockholm.
// klara
Måste även önska Olle grattis för hans super insats med att plocka hem ännu en europacupsmedalj, denna gång från London!! Vi är, och säkert även ni , sjukt stolta över honom!