Inte som planerat

Ja, vad kan jag säga? Det var inte min dag idag.
Efter första matchen kände jag mig seg och trött fastän det var en match jag vann relativt enkelt.
I andra matchen var jag inte riktigt med och tabbade mig rejält när jag fastnade i en fasthållning i första minuten. Torsk.
Återkvalsmatchen var, måste jag säga, komstigt dömd. I början av matchen fick båda en passivitetsvarning och ganska snabbt efter det fick jag en till. Efter halva matchen kom jag igång med attackerna och han hade inte så mycket att komma med, då blev det en till passivitetsvarning till båda. Jag började jaga med ungefär 1:30 kvar på klockan och hade flera bra attacker medans han flydde, ingen varning.
I slutsekundrarna gick han in på en låg seionage som jag inte hade ork nog att stå emot, wazari. Sen var matchen slut och jag ute ur tävlingen.

Det känns surt. Jag kände mig svag och nådde inte alls upp till standarden som jag brukar hålla.
Jag är inte alls nöjd och kommer grubbla ett tag över vad som gick fel idag. Sjukdom är självklart en del i det men många fler saker spelar in under tävlingsdagen.
En jävla skitdag blev det i alla fall.
/Emil