Holland till Skottland!

Alltså, Holland! Matcherna gick inte för bra, men uppladdningen och suget var definitivt där! Vinst i första matchen på en wazari där jag var den aggressiva och pressande. Bra match! Matchen efter blev lite kämpig för mig då jag mötte en tjej från Frankrike som var vänstergreppare.. (Ni som hängt med har kanske hört att jag inte är så glad för såna..)
Matchen slutade med 3-1 till mig i shidos och jag var möjligen inne för återkval men fransyskan jag förlorade mot tappade huvet i slutet av matchen och fick en sista shido.
Där var min resa på Dutch open slut, men never the lessv så är jag och Emil just nu i Skottland på Scottish Open och igår tävlade vi igen!

Emil vann sin kategori som förstaårssenior! Han var stabil och dominat i de flesta matcher och det såg bra ut inför säsongen tycker jag, men mer av det får ni höra av Emil säkert :)
Jag själv tävlade i både junior och senior så sammanlagt fick jag 7 matcher var av 3 vinster och 4 förluster. Junior som var i början av dagen gick inte alls bra. Jag var nervös och hängde inte med i matcherna. Jag vann första, förlorade andra och blev diskad i 3:dje då jag greppade under bältet. Men seniorklassen gick däremot betydligt bättre! Vinst i första, förlust i andra mot en tjej som varit en superjunior (gick nyss upp i senior) vinst i tredjepå 1 min. Och förlust i bronsmatchen på en shido. Den matchen går det ju att diskutera domarnas beslut... Men det får jag leva med, så skitsamma, tar igen nästa gång.

Just nu nu så har vi kört 1 träning och nästa sätter igång om 10 minuter så jag får skynda mig men på lägret är det riktigt bra tjejer här för mig att sparra med så denna resa var verkligen guld för mig personligen. Attityden hos tjejerna här är killer och det är precis vad jag behöver. Kunde nog inte varigt roligare att fightas här för jag måste verkligen ta ut mig för att mäta mig med dem!
//klara