Holland, åter igen

Just nu sitter jag på Arlanda med sju andra tävlande från Stockholms Judoklubb på väg till Venray, holland för att... (surprise surprise)... tävla. Detta är faktiskt den sista tävlingen innan jag i juli drar på två europacuper samt ett läger! Älskar faktiskt denna tävling i Holland, så grymt kul och medaljerna, om ni kommer ihåg från förra året, är fetast i Europa! Verkligen. Förhoppningsvis kommer jag kunna lägga upp en bild på en ny medalj efter helgen.

Pella och Ville tävlar i morgon medan jag tävlar på söndag. Efter detta blir det lite nedtrappning på träningen i ca 2 veckor och sedan drar allt igång igen! Hörs mer senare // klara

PS. Lägger till lite bilder på mig ifrån igår med min sjukt coola och nya dräkt, Meiyo Lady från Nihon Sport! Köp den på Rob Haans webbutik för fightgrejer – www.budoconcepts.se!