Hemma (nja) på väg mot nästa läger!

hashtaggen "#aldrigvila" använder man på Instagram för att visa hur mycket, och hur hårt man tränar, så jag tänkte att det passar in bra på det här inlägget. För jag kom precis hem från Rio Maior, blev hämtad av Olle och pappa på Arlanda och nu är vi på väg till nästa läger i Gerslev i Danmark!

Att ha varit med OS-laget på "precamp" i Portugal är något av det ballaste jag gjort. Inte för att det var det tuffaste eller hårdaste lägret jag har gjort, utan för att stämningen runtom på anläggningen var så sjukt bra.
Förutomn judon var även handbollslagen (dam och herr), tyngdlyftarna, seglarna och diskusen där. Att det var så många människor på ett och samma ställe, med ett och samma mål, på en och samma resa gjorde att förväntningarna och spänningen inför OS i Rio verkligen gick att ta på. Jag kan bara föreställa mig hur känslan kommer vara i OS-byn!

Vad gäller lägret så var det rätt intensivt, men inte så tungt, jag var ju bara där för att förbereda mina vänner i OS-truppen inför deras livs tävling, så fokus låg inte på mig, men jag kan med säkerhet säga att jag gjort det mesta av min tid på Sveriges Pre Camp inför Rio. Jag har tränat med fokus, sugit upp all kunskap jag kunnat och sen har jag nyttjat faciliteterna till max. Det vill säga att jag har gymmat, simmat, fått behandling, sjukvård, isbad, spabad, spelat playstation, kört judo och ätit grymt mycket god mat. Jag har ätit så mycket mat att ni inte ens kan föreställa er och bli inte förvånade om jag går upp i +100 snart haha.

Och för att avsluta så lämnar jag en massa bilder för att ni ska få en liten bild av vad jag upplevt. Hoppas ni gillar dem!
/Emil