Heart of England

Och guldet är försvarat!! Dock inte i u18 eftersom det blev lite svårt att komma ner dit igen med tanke på att jag fyller 18 21 september... Istället fick Ida som jag åkte dit med ta den platsen. Känns skönt att Sverige kunde få regera lite. 
Och det gjorde vi ju inte bara i -63 kg heller. Amanda och Emma som också var med på resan körde på som bara den och totalt fick alla vi fyra totalt med oss två guld, tre silver och två brons hem! Skulle ju varit en medalj till, men Ida tvingades stryka sig i juniorklassen. Vilket var tråkigt då vi hoppats på en blå-gul final ;)

Men tillbaka till mig :) 
Jag körde totalt 7 matcher varav 3 i seniorklassen där jag kom 3:a och fyra matcher i junior! 
Denna tävling kändes lite mera skakig i början än i slutet då det kändes skitbra! En superuppladdning inför Junior Swedish Open och kommande tävling i Polen! 
Utöver den lyckade tävlingsdagen hade jag verkligen superkul med de andra tjejerna jag åkte med och resterande britter från Vale JC och ännu ett supertack till Lars Eriksson som tog med mig i år igen! Sedan till den familj jag, Amanda och Emma bodde hos under helgen! Vi hade superroligt och man kan ju lugnt säga att vi blev rätt bortskämda i deras omvårdnad :)  Thank you to the Palmers for everything and we will see you next year!

Just det ja! I brist på bilder från prispallen fick amanda i uppdrag att ilustrera detta ögonblick! Snyggt ;)