Guld och Kaunas

Guld i Budo Nord Cup i Lund, blev det alltså... Och jag som bara skulle mys-köra lite inför europacupen här i Kaunas... Möjligen påverkade min tuffa lottning mitt abrupta beslut att "jag fan skulle vinna idag" eller så var det ilskan över att ha tappat bort ännu ett par strumpor som gjorde mig lite mer *på* idag. Man kan bara spekulera...

MEN! just nu befinner jag mig som sagt i litauiska Kaunas och ska väga in imorgon. Alltså är det först och främst det som gäller. Lovar att ni får en dubbel uppdatering efter helgen, från båda tävlingarna. Varsågoda!

Nu imorgon kör Linus från samma klubb här och Olle ska sitta på stolen och coacha samtidigt som Emil och småbröderna är kvar i Lund och köttar på lägret med 200 andra aktiva från 13 ländere. Alltså går även detta minilov till judon... Och vad gör man inte för den?
//klara

PS Vill även skryta lite med att mina duktiga småbröder även dom tog medalj på Budo nord. Ville guld och Pelle brons! Alltså gav de tre starterna från fam Mattsson tre medaljer ;) Sjukt bra kört av dom! Inte minst av Ville som fick dispens att köra i U15 (och han fyller 11 i juli).