From russia with love

Tillbaka från 5 händelsefulla dagar i Ryssland och St.Petersburg.

På tävlingen gjorde jag nog min bästa insats hitills i min nya viktklass och slutade 7:a vilket ger mig rankingpoäng!
Det var en väldigt tuff tävling och ingen Svensk vann mer än en match tyvärr och än värre så föll jag väldigt kort ifrån en bronsmatch vilket hade gett mig tonvis med erfarenhet.

Efter tävlingen följde ett läger med 4 träningar, ett läger som var ett av de tuffare jag varit på. Tempot i bytena var extremt högt och efter ett pass kände man sig helt utslagen. Men jag klarade mig och nu är det Litauen nästa!

Vi hann även med mer än bara judo och min vän Victor Busch tvingade iväg mig på en sightseeing runda med hans (numer min) ryska vän Sergey. Så jag har sett vinterpalatset, tränat hårt och skaffat nya vänner. Det tar sig :)

/Emil