Frankrike, trevligt!

5 dagar i Frankrike alltså, för om mindre än 12 timmar är vi åter igen hemma i Svea rike.
Och de har ju bortsett från väldigt roligt även varit bra träning och tävling. Men vi kan ta det från början.

Vi (jag och Emil) deltog alltså på en lokal tävling i Paris där de va ungefär 800 tävlande under två dagar, där vi båda tävlade i juniorklassen, jag även i kadett- och Emil även i seniorklass. Utdelningen blev guld och brons till Emil och jag skaffade två stabila andraplatser. Väldigt iriterande att ingen av finalerna gick min väg men jaja, nästa gång kanske. För förhoppningsvis blir det en nästa gång.

I måndags fick vi privileget att träna på institutet med en massa andra judokas från Paris, men tydligen var de inte så jättemånga där..(he) eftersom det tydligen varit franska mästerskapen nyligen.
Men de var väldigt coolt ändå och man kan ju lugnt säga att det är en annan judo de kör i Frankrike. Kort sagt, en massa spö blev det för min del dårå, Emil klarade sig ganska bra :)

Tisdagen spenderades i sans på Pascals judoklubb där vi fick vara med under tre judopass och kanske inte så mycket sparring men de fanns ändå en del för mig att köra med.

Men en kul resa har det varit och förutom judo så har det blivigt en del turistande. Jag och Emil skulle vilja avsluta inlägget med att tacka Michell som tagit med oss på resan, Pascal som tagit hand om oss och hjälp oss under hela resan! Un voyage super!

Me and emil would like to thank Pascal Locarini for his hospitality during the whole trip. Because we know we're a handful sometimes :) We hope to come back again!!!!!

WOOOOOOOOOOOOOOOOO SNART HEMMA!!!
/klara