Framme i Ryssland

Det var många människor i planet som höll händerna flätade i bön när vi flög in mot Moskva genom en riktigt ordentlig blixtstorm. Jag har aldrig sett så många blixtar, hela planet verkligen lös upp när  blixtarna slog ner i marken utanför.
Jag hörde att det var en del människor som spydde också, på toan och i sätena några rader framför oss, vilket inte var jättemysigt direkt.
Det hjälpte inte heller med en massa turbulens, det gjorde hela resan mycket svårare. Jag kunde nämligen inte somna.

Vi kom fram i alla fall, efter en tuff resa, och det var ganska skönt att vi gick ut och sprang, landslagstruppen, en runda efter att vi sovit lite på hotellrummen. Jag kände mig både stark och snabb- just snabb har jag nog aldrig varit- vilket bådar väl inför helgens utmaning.

Jag tävlar på söndag, så det är ett tag kvar, och det är väldigt skönt att vara på plats ett par dagar innan- tidsskillnaden är ändå på 3 timmar framåt- så att man kan skaka av sig flygresan i lugn och ro.

/Emil