Form är temporärt, klass är permanent

Tre bronsmatcher och tre femteplatser de tre senaste tävlingarna. Det är inte vad jag anser vara bra form. Dessutom är det hela 6 förluster och bara 4 vinster jag har samlat på mig nu under hösten på de här tre tävlingarna. Det är under all kritik.
Visserligen har jag plågats av sjukdom de senaste veckorna och inför Malaga ställde jag mig faktiskt frågan om jag inte borde stryka mig från hela tävlingen tidigare i veckan. Men jag är en vinnarskalle, på gott och ont, och jag kan inte tacka nej till chansen att vinna.
Jag ogillar att skylla på saker, och det gäller även sjukdomar. Det var inte bra nog från min sida idag. Och jag har en del saker att tänka på inför U-23 EM i Israel som tar plats om 2 veckor.
Jag får helt enkelt visa folk att form är temporärt men att klass är permanent.

Olle då?
Han kom 3:a efter fyra bra matcher! Han tabbade sig tyvärr i semifinalen som han ledde, men utöver det så plockade han fram en bra prestation och har nu plockat två medaljer på de två senaste europacuperna han ställt upp i.
Ett starkt sätt att avsluta 2016 på tycker jag.

Visste ni förresten att Olle inte har förlorat en enda medaljmatch på Europatouren? Så när han tar sig till finalpasset så har han alltså, just nu, 100% vinster. Ganska imponerande statistik.

Nu blir det en natts vila innan träningslägret (OTC = Olympic Training Camp) börjar imorgon.
//Emil