Fan, fan, fan

Söndagens tävling gick inte som planerat. Prestationen är jag stolt över, en stark första match och en väldigt tight tredje omgång mot italienaren som tog hem guldet. Efter tävlingen kände jag mig ändå riktigt, riktigt dålig. Jag missade en match.

Efter min förlust i åttondelsfinalen var jag ute då det krävs en kvartsfinalplats för återkval, det var åtminstone vad jag trodde. I båset man lämnar in och hämtar ut sina tävlingsbrickor sköts matchordningen, de intygade att jag precis som jag trodde tyvärr var ute. När jag och Emil gick ut en runda för att analysera och tala igenom matcherna och våra insatser fick jag reda på det, jag hade en återkvalsmatch, en jag precis förlorat.

Det tynger mig, jag är besviken, ledsen och förbannad men detta betyder bara att det finns en sak färre jag kan misslyckas med i framtiden. Nu gäller det att identifiera och eliminera dem resterande.

/Olle