Europeans Open Glasgow

Invägda och klara inför morgondagens världscup!
Förberedelserna har varit bra, först träningsläger i Frankrike och sedan det Olympiska träningslägret i Rom. Vi är båda "fit for fight" och jag är extremt revanschsugen efter min utomordentligt dåliga prestation i Finland.
Jag och Olle kommer börja tävla vid 15:30 på lördag ungefär, 16:30 svensk tid. 
Med oss som coach den här resan är inte Uffe, inte den här gången. Utan stockholmsjudoklubbs mest tekniska judoka, Robert Roth, som hjälpt mig, Olle och Klara något enormt sedan vi kom till klubben följer med för att se till att vi tar hem gulden imorgon.
Jag är lite trött från en riktigt turbulent flygtur men med en god natts sömn och kvällens enorma indiska buffé kommer jag vara i tipp topp form imorgon! Tror detsamma gäller för Olle!
Ni får gärna följa oss på WWW.Ippon.tv imorgon och heja, sånt uppskattar vi!


/Emil