Ett till silver

Ja alltså idag var det budo nord en lite större tävling med folk från tyskland, spanien, sverige, danmark, norge och fler där till!
Jag körde i u21 -63 med 8 andra tjejer.
Jag gick ut starkt i greppningen samt aktivt men de räckte inte, jag förlorade första matchen på en wazari men tog igen det i matchen efter då kag körde mot en tjej jag rudigare förlorat mot och vet är en svår motståndare. Vi gick ända till golden där jag slutade med högsta poäng efter en fasthållning. Matchen efter gick rätt fort. Jag kastade och hamnade sedan direckt i fasthållning därmed högsta poäng igen.
Då tjejen jag förlorade första mot förlorade mot tjejen i min andra match gick jag ur gruppen som 1:a och hamnade i semi mot en holländare där jag var starkare i greppningen och lyckades vinna på 2 shido.

I finalen körde jag mot en norska jag tidigare också mött samt förlorat mot. Det gick tyvärr inte vägen idag heller utan jag åkte på ett halslås och därmed slutade min dag med en silvermedalj i handen!
Lite besviken men ok // klara :)