En vecka i Malaga senare

Fem dagar, eller nio träningar. Så länge har vi nu varit på lägret här i Malaga. Det har varit bra med judo, om än aningen få deltagare i förhållande till förra årets läger. Sparringpassen har känts ganska tunga, inte på grund av dess intensitet i sig utan snarare att jag befinner mig i slutet av en väldigt aktiv säsong. Det känns kan jag berätta.
Utanför judon har vi haft väldigt roligt, badat, gått på bio och djävlars med varandra. Sammanhållningen är väldigt bra i truppen, aldrig ett fel i perioder då tung träning tär extra på kropp och psyke.
Vad som återstår på resan kan få saker göra drägligt. Flygresan hem. Från säkerhetskontrollen vilken alla som rest med mig kan vittna om min avsky för till den försenade flighten vi nu sitter på. Judo är nog inte så tufft ändå.
/Olle