En snabb re-cap från tyska äventyret

Igår började vi med ganska tung cirkelträning vid 8, efter det sprang vi i det jobbigaste berget jag sprungit i. Vi sprang totalt 8km och det var i konstant lutning så det tog verkligen på krafterna. 

Efter det åkte vi direkt till judoträningen där vi körde teknik och lite brottning utan dräkt (en av min och Olles specialitéer). Vi fick hjälp med synpunkter på vår teknik av Andreas, tränaren som har hjälpt oss tillrätta här nere, som var väldigt konstruktiva tips tycker jag. 
I och med att man kör judo på olika sätt i Sverige och Tyskland så är det kul att försöka applicera en del av deras stil i sin egen judo. Då blir man mer versatil vilket kan vara otroligt farligt för en motståndare.


Idag har vi tagit det lugnt, badat och varit ute på promenad för att återhämta oss inför kvällens randoripass i Köln med det tyska landslaget. 
Tyvärr kommer inte seniorernas A-lag vara där då de precis åkt på ett läger i Berlin. Så det var synd att vi missade dem precis. Fast det här är tyskland och det kommer finnas bra folk där ändå.


Än så länge vet vi inte om vi är i starttruppen på lördag men det känns som att vi kommer få ställa upp :)

Dessutom utlovade vi videos igår och de kommer alldeles strax!