En rätt så besviken Klara

Ja, det slutade ju ändå rätt okej med en tredje plats... Dock så är jag rätt besviken över min semfinal mot en italienska som hade den tråkigaste judo jag någonsin stött på..

I första greppningen var allt hon gjorde att skaka min jacka så jag inte kunde greppa och när jag väl etablerat mitt grepp och började sätta fart på henne droppade hon rätt ner på marken och försökte kasta. Ungefär så såg det ut i 4 minuters tid och jag förlorade på 3 shido (varningar). Dessutom bet hon mig ett antal gånger i handen, vilket förvånade mig?!??? Har hört om kompisar som blivit bitna, men det har hittills aldrig hänt mig.

Bronset vann jag på en varning vilket var rätt tråkigt då de delade ut varningar rätt lätt här, men det var en match jag ägde :)
I finalen mötte italienskan en tjej från Skottland som var mycket bättre på att straffa henne när italienskan gjorde dumma och dåliga attacker. Så detta är något jag måste ta hem och jobba på, aldrig lär man sig nog!
//Klara
PS. Köttigaste medaljen i Europa!