Emil emil emil

Idag! Har det gått 1 vecka sedan min otroligt stora storebror emil flyttade till Paris för att vara min personliga peppare och sen köra lite judo på sidan, givetsvis, men det får han berätta själv om.

Ofta under tidsspannet av en månad eller så efter x antal riktigt hårda träningar så kan det hända sig att man blir lite trött på judo.. Sjukt, jag vet! Det har ofta varit dem stunderna jag hör av mig eller söker lite extra stöd i min kära familjechatt som går i full fart om dagarna men för en tid tillbaka så bästämde sig även Emil för att komma hit och ingen var gladare än jag kan man väl säga! Denna vecka har varit jobbig som vanligt, men kul har jag haft det! Institutet och våran klubb har som alltid levererat. Mer än så har nog egentligen inte hänt.. eller jo.. uppdrag få ner Klara i -57 har smygstartat en aning också! Villket jag faktiskt inte alls är speciellt ledsen över än, utan snarare så känner jag tävlingsnerverna krypa på då jag inte kan hålla mig från att ligga halva nätterna och analysera mina senaste judomatcher bara för att få känna lite tävlingsnerver!

Allt gott från Paris
/klara