Efter Juli månad

Hemma!

Efter en hård månad som till största del spenderats utomlands är det dags för lite avkoppling.

Leder, muskler och ben (till viss del själen också) är trötta och slitna efter påfrestningar från bantning, resande, hård träning och ännu tuffare tävling. Därför är lite semester väldigt välkommnat innan det är dags att börja bygga upp kroppen igen inför nästa års utmaningar.

 

Nu är inget skrivet i sten men som det ser ut för tillfället har jag inte lyckats kvala in till junior EM i år eftersom jag tyvärr inte har några placeringar på någon av de tre europacuperna jag har tävlat på.

Fast överlag är jag otroligt nöjd med min insats under vårterminen, jag har dominerat de nordiska tävlingarna med guld på samtliga stora tävlingar och jag har återhämtat mig otroligt bra från skadan i höstas som höll mig borta under hela hösten.
Med det i åtanke, plus klubbytet vi genomgick i början av året, kan jag inget mer än att ge mig själv ett klart godkänt och nu när jag ska slå mig in i en ny viktklass är jag inget annat än optimistisk trots att jag var en bit ifrån att kvala in till mästerskapen.

Det är långt kvar till 2020, jag har tid.
/Emil