Brons i Schweiz!

Jag tog alltså brons i Schweiz!
Det känns otroligt bra, framförallt då jag inte riktigt levde upp till min vanliga standard i de första matcherna och gick 3 matcher utan att ta en enda poäng. Jag blev inte heller kastad men som alla vet är det ju en ippon man vill ha men det klickade inte riktigt. I bronsmatchen skärpte jag till mig dock, fick en chans och tog den, ippon.
Jag är riktigt nöjd med resultatet. Trots att jag förlorade första matchen på 2 shidos, varningar, så vann han hela tävlingen och då känns det lite bättre då man får ett kvitto på att han verkligen är duktig (vilket alla på den här nivån är).
Det känns som sagt otroligt skönt och jag är riktigt glad. Att dessutom vinna över han som var förstaseedad i bronsmatchen var pricken över i:et.
Nu väntar lägret i Tjeckien och mitt favoritställe på hela jorden, Nymburk.
Hoppas Teddy Riner är där i år också ;)

/Emil