Bremen över men det kommer snart mer!

Det är mycket som händer nu!
Under en månads tid har jag nu avverkat 3 läger och 2 tävlingar, och snart kan jag även lägga till en på vardera lista igen.
Nästa helg åker jag nämligen till Aten för att tävla på en Europacup och för att delta på lägret som följer. 
Jag har höga förväntningar på Grekland då jag har tagit placeringar på samtliga tävlingar jag varit på i år.
Det ger mig självförtroende och det är otroligt viktigt på stora tävlingar som de som kommer.

Och ja, vad hände i Bremen då? Jo, min dagsform var inte vad den brukar och min prestation blev lidande av det. Min kondition som jag annars alltid brukar kunna lita på svek mig och jag tvärdog efter andra matchen. Jag blev otroligt seg efter det och lyckades inte komma tillbaka men lyckades ändå bärga en sjundeplacering och på så sätt bli bästa svensk vilket jag ändå är rätt stolt över. 
Det sved att förlora mot motståndare som jag vunnit över tidigare men med tanke på att jag har 1-1 i matcher med tysken som tog hem hela tävlingen så är jag optimistisk inför kommande tävlingar. 

Jag sa förra året att det är på den här nivån jag hör hemma och aldrig har jag känt det såhär tydligt. Det är bara att fortsätta med resultaten och så blir drömmen om Junior EM snart verklighet! 

Efter tävlingen i Bremen så följde ett träningsläger där jag känner mig som en av de bättre, en skön omväxling från att få spö av seniorerna.
/Emil