Alla vägar i Lindesberg leder till rom

I helgen var jag, Olle och Klara på landslagsläger i Lindesberg där vi körde 5 tuffa judoträningar över 3 dagar. Vi hann även med en del gymnastik och klättring när vi höll på, vilket var väldigt kul, men jobbigt.

Nu riktas vårt fokus mot helgen då viktiga tävlingar för oss alla tre kommer ta plats. Klara kommer tävla i Danmark på en internationell tävling dit japaner från Tokai University (en av, om inte den bästa judoskolan i Japan) kommer för att delta. Jag och Olle åker till Rom för att tävla på världscupen igen, European Open. 
Förberedelserna inför tävlingen har varit bra, med lägret i helgen och tävlingen i Portugal förra helgen. Även om tävlingen inte gick något vidare så var det skönt att känna att man hör hemma där att gå upp mot bra motstånd och kunna hävda sig. Vi är tillräckligt bra och det är skönt att ha med det i bagaget, det finns inte plats för några tvivel.

 Varje dag handlar nu om att slipa på detaljerna och verkligen fokusera på uppgiften framför oss. Jag har en bra magkänsla inför helgen.

Efter Rom kommer vi delta på Grand Prix Düsseldorf, en otroligt stor tävling som jag verkligen ser fram emot. Men först Rom och förhoppningsvis en medalj.

/Emil