5:a i Litauen

Wow.. just nu går jag ärligt talat på moln!

Jag är så stolt över mig själv efter dagens tävling. Jag tog mig hela vägen till semi och sedan brons, tyvärr så förlorade jag där och även då det såklart alltid är surt att förlora medalj var jag ärligt talat nöjd med att ha vunnit den första matchen idag och min första europacupmatch! En 5:e plats för mig fanns inte på kartan i februari efter JSM men nu är jag så stolt och helt överlycklig, för Klara hon kan!

Klara Mattsson KAN!

Det tog ett år av förluster på europatouren och ett skitdåligt JSM, men nu tror jag att det släppt för mig, jag vågar inte säga för mycket... Alla som idrottar vet ju att det finns bättre och sämre dagar, men idag var bra sådan och det ska jag njuta av! Tillsammans med alla er som hejat och hört av sig till mig under och nu efter dagen. Visst det är kul att vinna matcher och prestera men det som gör judon så otroligt rolig är alla runt som bryr sig och hejar. Tack till alla er och min fina familj som aldrig sviker, jag är er evigt tacksamma! Verkligen, otroligt roligt och gulligt av er.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sedan är ju även en annan rolig sak att nu är det bara hemresan kvar och sedan är det till dojon och träna mera så det blir medalj nästa gång!!

// klara