2018 är igång

Efter 3 matcher där jag stod över en slutade min dag med en 7:e plats. 1 vinst och 2 förluster. Det är inte bra nog. Tävlingssäsongen har börjat och jag känner direkt att jag har hårt jobb framför mig om jag vill ta en medalj i vår.
Första matchen var en bra match från min sida, jag vann greppningen, kontrollerade och hittade tajmingen i ett svep som gav mig en wazari-vinst.
Andra matchen är jag inte nöjd med. Jag mötte en frnsman jag kört mot tidigare, då förlorade jag i golden, och kom inte in på honom de första två minuterna av matchen och plockade ganska snabbt på mig 2 varningar. Jag började jaga men åkte på en wazari som jag inte lyckades ta igen trots att det var nära.
Tredje matchen gick åt helvete. Jag känner att jag kan vinna över ryssen jag mötte men tajmade mina attacker dåligt och blev slängd på ippon.
En sjundeplats är inte vad jag kom hit för, jag kom hot för att vinna. Men om två veckor får jag chansen igen i Österrike så det är bara att bygga vidare på årets första tävling.
Nu blir det att heja på Robin Pacek som tagit sig till en bronsmatch i -81!
/Emil